Terug naar overzicht

C-mine Crib sluit partnership met Motmans & Partners om start-ups extra te ondersteunen

02 november 2018

C-mine Crib, de incubator voor start- en groeibedrijven in Genk sluit een partnership af met Motmans & Partners. Momenteel zijn er 65 start-ups gevestigd in de gebouwen van de voormalige mijn van Winterslag. Om deze bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen, gaat deze creatieve incubator een partnership aan met Motmans & Partners.

De start-ups op C-mine Crib kunnen bij Motmans & Partners terecht voor professionele begeleiding in hun zoektocht naar een persoonlijke mentor of geschikte leden voor een adviesraad of voor extra coaching, dit in het kader van het project Mentor 55+ van Motmans & Partners.

C-mine Crib helpt bedrijven groeien en zorgt voor begeleiding en partners die deze groei kunnen stimuleren. De gloednieuwe samenwerking met Motmans & Partners is hier een mooi voorbeeld van. Motmans & Partners gaan fysiek aanwezig zijn op de incubator zodat bedrijven makkelijk om advies en raad kunnen vragen.

“Wij spelen in op de vraag van onze bewoners, het is erg belangrijk om goed te luisteren en zo te ontdekken wat ze nodig hebben om sneller te kunnen groeien”, zegt Jasper Olaerts, manager van C-mine.

“Een andere nood die zo ook naar boven is gekomen, is de vraag naar professionele begeleiding. Vaak in de vorm van mentorship door een ervaringsdeskundige ex-ondernemer of ex-senior manager, of in de vorm van een raad van advies of een raad van bestuur. Noem het een orgaan waar een zaakvoerder een zeer deskundig klankbord krijgt voorgehouden, waardoor hij of zij professioneel kan verder groeien. Door een partnerschap aan te gaan met Motmans & Partners kan C-mine Crib de zoektocht naar geschikte mentoren, leden van de adviesraad of raad van bestuur professionaliseren.”

“Motmans & Partners heeft een pool van meer dan 100 ervaringsdeskundigen die hun kennis- en ervaring graag met jonge ondernemers en bedrijven willen delen”, zegt Geert Motmans, gedelegeerd bestuurder van Motmans & Partners. Momenteel zijn er al twee bedrijven die gebruik maken van de dienstverlening van Motmans & Partners. “Ons doel is dat elke ondernemer zich maximaal laat omringen door deskundige adviseurs en ervaringsdeskundigen, in de vorm van een persoonlijke mentor of om hun groei maximaal te ondersteunen. En we zijn ervan overtuigd dat we de bedrijven op C-mine Crib hier zeker in kunnen verder helpen.”

BRON: LIMBURGNIEUWS.BE

© C-mine Crib 2020