Terug naar overzicht

Rialto Recruitment

Als gespecialiseerd wervings- en selectiekantoor in het aanwerven van (technische) Bachelors, professionele en academische Masters (Ing/Ir), en wetenschappelijke profielen (PhD), is Rialto Recruitment de partner voor het invullen van “knelpuntberoepen”.

De nood aan goede ingenieurs is altijd groot geweest. Net daarom besliste Patrick Van Lijsebetten, zelf ingenieur zijnde, om in 2001 Atlantae als ‘executive search’ kantoor op te starten voor het zoeken naar ingenieurs.

Een eerste mijlpaal kwam er in 2012, toen werd er beslist om samen te gaan met E+ NV eerder in 2004 opgericht door Egemin, en toenmalig concurrent. Atlantae Executive Search enerzijds, en via E+ NV recrutering en interim uitzendcontracten voor technische profielen anderzijds vormden een zeer mooie synergie.

Begin 2016 besloot Patrick om alle aandelen van E+ NV over te nemen, om zich nog meer toe te leggen op executive search voor technische profielen, waarbij nu ook zeer sterke focus werd gelegd op de Life Sciences industrie, en de zoektocht naar PhD profielen. Het bedrijf werd omgedoopt naar Rialto Recruitment, verwijzend naar de befaamde brug in Venetië.

Ook internationaal kreeg Rialto Recruitment ondertussen naamsbekendheid via IMSA International Executive Search, een wereldwijd netwerk voor het zoeken van CxO en Board level profielen en waarbij zij voor België de “exclusieve” vertegenwoordiging hebben.

© C-mine Crib 2020