Terug naar overzicht

INTERN – Online infosessie Voka Open Bedrijvendag & C-mine Crib

15 mei 2020

C-mine Crib zal deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag op zondag 4 oktober 2020.
We bieden je zo de kans om je bedrijf in de kijker te zetten en je deuren te openen voor het grote publiek.

Op vrijdag 15 mei om 12u zal Voka hierover een online infosessie geven:

  1. Introductie door Jasper
  2. Wat is Voka Open Bedrijvendag?
  3. Waarom deelnemen?
  4. Twee formules voor de C-Mine Crib bewoners met bijhorende tarieven en deadlines
  5. Vragen?


Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. Hoe dat komt? Door een sterk staaltje samenwerking! Collega’s in de deelnemende bedrijven en organisaties slaan de handen in elkaar om op een originele manier te tonen waar zij dagelijks mee bezig zijn. Bedrijven onderling gaan samen aan de slag om er een fijn groepsgebeuren van te maken. Steden, gemeenten en federaties steunen bedrijven in hun missie om zich aan de wereld te tonen.

Voka Open Bedrijvendag is niet zomaar een opendeurdag. Het is zoveel waardevoller dan dat. Je toont namelijk niet alleen je product of je dienstverlening, maar je hele bedrijf van a tot z. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de grondstoffen. Niet alleen het productieproces, maar ook de werkomgeving. Je surft bovendien mee op een grote mediacampagne met radio- en televisiespots, advertenties, online banners en een uitgekiende perscampagne!
 
Voka Open Bedrijvendag is een belevenis voor jong en oud. Bezoekers komen niet voor het glaasje of het hapje op het einde van je parcours. Ze komen voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor je verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter jouw schermen allemaal afspeelt. Ze wandelen als ware ambassadeurs weer buiten, en zo is één ding zeker: Voka Open Bedrijvendag geeft je imago, zij het als werkgever, als buurman of als producent, sowieso een ferme boost!

Ja, ik schrijf me in voor de online infosessie op vrijdag 15 mei 12u.

Meer info: www.openbedrijvendag.be

© C-mine Crib 2020